Tuplamerkkivuoden matka Porvooseen ja Pernajaan

la 23.9. kello 09.00 - kello 17.00

Tuplamerkkivuoden matka Porvooseen ja Pernajaan

Huippusuosittu kevään Turun retki saa jatkoa, kun Emil Anton opastaa Agricolan jalanjäljille Porvooseen ja Pernajaan.

Lähde mukaan Hämeenkylän seurakunnan päiväretkelle Porvooseen ja Pernajaan. Matkalla muistelemme Suomen ja reformaation historian sekä ekumenian virstanpylväitä. Ohjelmassa mm. keskiaikaisia kivikirkkoja, Mikael Agricolan synnyinseudut sekä Runebergin kotimuseo.

Oppaana toimii TM, FM Emil Anton (Happy Guide Helsinki). Hintaan 50€ sisältyy lounas Haikon kartanossa, opastus ja bussikuljetukset. Lähtö Hämeenkylän kirkolta klo 9, paluu klo 17.

Sitovat ilmoittautumiset 20.9. mennessä Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherranvirastoon, p. 09 830 6450 tai hameenkylan.seurakunta@evl.fi.

(Kuva: Pixabay.)


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Katso myös

ke 29.8. klo 16.20

Galleria Saima. Neitsytpolku 9, 00140 Helsinki.

Retki taidenäyttelyyn: Sisäinen matka

Järjestämme retken pastori-taidemaalari Katja-Maaria Vilénin ensimmäiseen yksityisnäyttelyyn Galleria Saimassa, Helsingissä.
la 15.9. klo 8.30

Tampere

1918-retki Tampereelle

Lähde mukaan 1918-retkelle Tampereelle! Oppaina retkellä toimivat historioitsijat Eeva Tammi ja Teemu Keskisarja. Matkanjohtaja on pastori Matti Hyry.