Arkiretriitti

to 21.9. kello 16.30 - kello 18.00

Arkiretriitti Hakunilan kirkko

Päästä irti kaikista huolista ja mielessä risteilevistä ajatuksista. Tunnista mitä juuri nyt kaipaat ja kerro se Jumalalle. Huokauskin kuullaan.

Kokoonnumme Hakunilan kirkolla torstaisin 21.9. - 26.10. Ryhmää ohjaavat pastori Tiina Palmu ja diakonissa Mirja Jalo.

 

Arkiretriittiin osallistuja saa kullekin päivälle raamatunlukukappaleen, jota hän mietiskellen rukoilee päivittäin kotonaan. Raamatun lukukappaleet noudattavat ignatiaanisten hengellisten harjoitusten järjestystä. Kokoontumisissa jaetaan rukousmietiskelyssä esiin nousseita ajatuksia.

 

Ryhmän tarkoituksena on rikastua yhteisestä kokemuksesta, tukea yhteistä pyhiinvaellusta ja rukoilla toisten vaeltajien puolesta. Ryhmässä toteutuu kommentoimaton, ”katseleva” kuunteleminen. Arkiretriitti on avoin kaikille, eikä se vaadi erityistä teologista tietämystä. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan elämän ja uskon vuoropuheluun rukouksen hengessä.

 

Ilmoittautumiset 14.9. mennessä: Tiina Palmu tai Mirja Jalo.

 

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Maanantaisin löydät minut Hakunilan kirkolta. Siellä on Matala - mukava maanantai, hartaus klo 11 ja sen jälkeen ruokailu. Tiistaina on Länsimen kirkolla on diakoniatyön vastaanotto klo 10 -14. Sinne voi tulla  ilman ajanvarausta. Klo 12.30 on hartaus ja kaikille avoimet päiväkahvit. Perjantaisin touhuamme yhdessä vapaaehtoisten kanssa Puuroperjantaissa. Puuro on tarjolla klo 11. Tule mukaan, nykäise hihasta, soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista.

Katso myös

to 28.6. klo 13.00 -14.30

Hakunilan kirkko

Kesäkahvit Hakunilan kirkolla

Kahvittelua ja jutustelua
to 5.7. klo 13.00 -14.30

Hakunilan kirkko

Kesäkahvit Hakunilan kirkolla

Kahvittelua ja jutustelua
to 12.7. klo 13.00 -14.30

Hakunilan kirkko

Kesäkahvit Hakunilan kirkolla

Kahvittelua ja jutustelua