YHÄRIVOIMAA - vertaistukiryhmä

ti 19.9. kello 14.30 - kello 16.00

Kartanonkosken kerhohuoneisto

Yhärivoimaa on yksinhuoltajille tarkoitettu voimaannuttava vertaistukiryhmä, lapsille omaa ohjelmaa.

Oletko jäänyt huolehtimaan yksin lapsistasi esim. eron jälkeen? YHÄRIVOIMAA -ryhmä tarjoaa mahdollisuuden tutustua toisiin. Aikuisille tarjotaan mahdollisuus käsitellä omia asioitaan ohjatuin teemakeskusteluin, voimavaroja etsien ja kokemuksiaan jakaen. Lapsille (1-7-vuotiaat) on sillä aikaa omaa ohjelmaa lastenohjaajien kanssa viereisessä huoneessa.
Ryhmä kokoontuu ohjatusti 7 kertaa, sen jälkeen ryhmä voi jatkaa omatoimisesti vertaistukena erillisen sopimuksen mukaan. 
Yhärivoimaa kuuluu LapsiArkki-hankkeeseen.
Ilmoittaudu 17.9.2017 mennessä spostitse diakonia.tikkurila@evl.fi. Ilmoita oma nimesi, puhelinnumerosi, lasten nimet ja iät. Myös jos on erityistä allergiaa, tarjoilemme mehua/keksiä/kahvia, eli pientä naposteltavaa.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

diakoni, verkkokeskustelija
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6258
PL 69
01301 Vantaa

Työskentelen diakoniatyön tiimissä, mutta tehtäviini kuuluvat diakoniatyön lisäksi myös erilaiset nettifoorumit. Työnkuvaani kuuluvat verkkoauttaminen, verkkokeskustelu, someviestintä  sekä diakoniatyössä erityisesti yksinhuoltajaperheet ja keskusteluapu.
Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja lämmin. Uskon auttavan keskustelun voimaan niin kasvokkain kuin myös verkon välityksellä. Pidän erilaisista luovan toiminnan muodoista ja käytän niitä myös asiakaskohtaamisissa tarpeen ja tilanteen mukaan.