Taidepyhis

su 17.9. kello 15.00 - kello 16.30

Taidepyhis Länsimäen kirkko

" Luojan luovat lapset" tutustuvat Raamatunkertomuksiin taiteen eri keinoin, mm. maalaten , piirtäen, muovaillen, askarrellen, musisoiden ja näytellen.

Pyhiksessä tarjotaan myös pieni välipala. Ei ennakkoilmoittautumista. Alle 4-vuotiaat mielellään aikuisen seurassa. Mukaan voi tulla myös koko perheen voimin. Pyhis voi olla myös mukava isovanhempien ja lapsen tai kummin ja lapsen yhteinen juttu. Taidepyhis kokoontuu joka sunnuntai Länsimäen kirkolla klo 15.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

lähetyssihteeri
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen Hakunilan seurakunnan osa-aikainen pyhäkoulu- ja lähetyssihteeri. Koordinoin pyhäkouluja ja lähetyspiirejä. Kutsun vieraita kertomaan lähetystyöstä. Pidän yhteyttä nimikkolähetteihimme lähetyskentillä ja välitän heidän terveisiään seurakuntalaisille. Järjestän erilaisia kampanjoita ja keräyksiä ja olen mukana erilaisissa tapahtumissa tuomassa seurakuntaa tutuksi. Eräs hyvin mieluisa tehtäväni on lähettää kaikille 1-4-vuotiaille seurakuntalaisille syntymäpäivän onnittelukortit.

Katso myös

to 23.8. klo 14.00 -15.30

Länsimäen kirkko

Torstaimesta

Kerho on 7 - 12 vuotiaille. Se on avoin ja maksuton kerho. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoa ohjaavat Hakunilan seurakunnan työntekijät yhdessä vapaaehtoisten aikuisten kanssa. Tarjoamme joka kerta välipalaa. Sitten askartelemme, leikimme ja puuhaamme yhdessä.