Laulu- ja käsikelloyhtye Sonus hakee uusia soittajia ja laulajia riveihinsä

ma 4.9. kello 18.30 - kello 21.00

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonuksen harjoitukset

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä. Aikaisempaa kokemusta käsikellojen soitosta et tarvitse, koulutamme uudet soittajat harjoituksissamme. Nuotinlukutaito, hyvä koordinaatiokyky ja jonkinlainen käsitys musiikin tekemisestä muilla instrumenteilla katsotaan eduksi.

Sonus harjoittelee Myyrmäen kirkolla maanantai-iltaisin klo 18.30.  Harjoitukset ovat jo alkaneet ja uusia soittajia otetaan mukaan yhtyeeseen syyskuun alkupuolelle asti.

Tulevana syksynä ohjelmistossa on espanjalaisia ja ranskalaisia joululauluja. Näitä säveliä yleisö pääsee kuulemaan joulukonsertissa sunnuntaina 10.12. klo 18.15 Myyrmäen kirkossa.

Käsikellojen soitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset pyydetään sähköpostiosoitteeseen sonuskellot@gmail.com.

Tervetuloa.

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Yhtyeellä ei ole säännöllistä harjoituspäivää vaan harjoitusajat ja -paikat sovitaan yhdessä.

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 -äänisistä lauluista uusin, yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.

Ilmoittautumiset koelauluihin, joita järjestetään erikseen sovittavina aikoina, pyydetään sähköpostiosoitteeseen sonuskellot@gmail.com

 


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Katso myös

su 9.12. klo 18.15

Myyrmäen kirkko

Joulukonsertti

Käsikelloyhtyeen konsertti