Kiinan matkan kirkkokahvit

su 3.9. kello 10.00 - kello 12.30

Myyrmäen kirkko

Jänniä kertomuksia Yunnanin ja Pekingin kiinalaisesta kristillisyydestä. Samalla kuulet millainen moderni Kiina on nyt.

Kiinan opintomatkalaiset kertovat kuulumisia Ynnanin maakunnasta ja Pekingistä. Osallistumme messuun Myyrmäenkirkossa klo 10.00. Kirkkokahveilla on valokuvia seurakunnan Kiinan opintomatkalta. Musiikista vastaa Pekka Simojoki.

Kahvikolehti lähetystyölle.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Pappi, kansainvälinen työ
Vantaankosken seurakunta

Olen Mark Saba, pappina olen toiminut vuodesta 2001. Olen ihan tavallinen mies, vilkas ja huumorintajuinen. Tykkään urheilusta, varsinkin uimisesta, jalkapallosta ja lentopallosta. Olen kansainvälinen ja sosiaalinen ihminen. Arvostan ystävyydessä lojaalisuutta. Olen pitkäaikainen ystävä, eli ystävät ovat säilyneet jopa lapsesta saakka.

Olen lapsesta asti käynyt kirkossa. Kristillisyys on osa omaa identiteettiäni.

 

Olen kekseliäs ja pidän ruoanlaitoista. Kivointa on istua Välimeren rannalla ja nauttia kirja kädessä kuunnellen Välimeren ääniä. Talvella kivointa on istua kotisohvalla, kirja kädessä, katsoa telkkarista joko urheilua tai dekkaria. Tulevaisuuden toiveeni on tehdä maailmanympärysmatka.

Katso myös

ke 10.10. klo 17.30

Myyrmäen kirkko

Lähetysilta yhteistyössä Kylväjän kanssa

Rikkautta on monenlaista... Lähetysilloissa laulamme, saamme tuoreet uutiset läheteiltämme, etsimme Raamatusta ratkaisuja elämään keskustellen. Aloitamme virkistymällä tarjoilusta ja toistemme seurasta. Lämpimästi tervetuloa yksin tai ystävän kanssa.