Lastenkirkon pihatapahtuma

la 2.9. kello 10.30 - kello 12.00

Lastenkirkon pihatapahtuma Pyhän Annan lastenkirkko

Sadonkorjuun brunssi, kiitollisuuden polulla kivoja rasteja ja pihakirkko

Koko perheen pihatapahtuma Pyhän Annan lastenkirkolla 2.9. lauantaina klo 10.30-12.

Pihalla seikkailevat eläinpukuiset lastenohjaajat, joiden ohjauksella voi aluksi kiertää kiitollisuuden polkua alapihalla.

Sadonkorjuun brunssi (tarjolla n. klo 10.45-11.30) sisältää mm. kasvissosekeittoa, sämpylöitä, mehua, kahvia, muffinsseja, omenoita ja pientä herkkua. Brunssin voi nauttia huokeaan hintaan, 2/5 euroa. 

Klo 11.30-12 vietetään vielä pihakirkkohetki, jonne kaiken ikäiset ovat tervetulleita!


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.