BRQ Vantaa Festival: Elisabeth Jacquet de La Guerren muotokuva

to 10.8. kello 19.00

BRQ Vantaa Festival: Elisabeth Jacquet de La Guerren muotokuva Pyhän Laurin kirkko

Esiintymässä BRQ Ensemble; Emmanuelle De Negri, sopraano (Ranska), Florence Malgoire, barokkiviulu (Ranska), Markku Luolajan-Mikkola, viola da gamba ja Paolo Zanzu, cembalo (Italia).

Elisabeth Jacquet oli kuuluisan muusikkosuvun tytär, ihmelapsi, jonka musikaalisuus hurmasi niin Madame de Montespanin kuin Aurinkokuninkaankin. Jacquet keskittyi säveltämiseen ja oli ensimmäinen oopperan säveltänyt nainen Ranskassa. Hänen kamarimusiikinsa on erityisen eleganttia ja ilmaisuvoimaista.

 

Lippujen hinnat, konsertin kesto ja lisätiedot: http://www.brq.fi/ohjelma

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja miljööltään ainutlaatuinen Pyhän Laurin kirkko ja kappeli toimivat BRQ Vantaan Festivalin keskipisteenä. Pääosassa ovat barokkimusiikki ja periodisoittimet, mutta muillakin aikakausilla viihdytään. Kotimaisten ja kansainvälisten huipputaitajien toimesta viikon aikana esitetään erityisesti musiikkia, jota ei aiemmin ole Suomessa kuultu.


Järjestäjä

BRQ Vantaan Festival

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.