BRQ Vantaa Festival: Elisabeth Jacquet de La Guerren muotokuva

to 10.8. kello 19.00

BRQ Vantaa Festival: Elisabeth Jacquet de La Guerren muotokuva Pyhän Laurin kirkko

Esiintymässä BRQ Ensemble; Emmanuelle De Negri, sopraano (Ranska), Florence Malgoire, barokkiviulu (Ranska), Markku Luolajan-Mikkola, viola da gamba ja Paolo Zanzu, cembalo (Italia).

Elisabeth Jacquet oli kuuluisan muusikkosuvun tytär, ihmelapsi, jonka musikaalisuus hurmasi niin Madame de Montespanin kuin Aurinkokuninkaankin. Jacquet keskittyi säveltämiseen ja oli ensimmäinen oopperan säveltänyt nainen Ranskassa. Hänen kamarimusiikinsa on erityisen eleganttia ja ilmaisuvoimaista.

 

Lippujen hinnat, konsertin kesto ja lisätiedot: http://www.brq.fi/ohjelma

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja miljööltään ainutlaatuinen Pyhän Laurin kirkko ja kappeli toimivat BRQ Vantaan Festivalin keskipisteenä. Pääosassa ovat barokkimusiikki ja periodisoittimet, mutta muillakin aikakausilla viihdytään. Kotimaisten ja kansainvälisten huipputaitajien toimesta viikon aikana esitetään erityisesti musiikkia, jota ei aiemmin ole Suomessa kuultu.


Järjestäjä

BRQ Vantaan Festival

Katso myös

to 21.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Fanfare festivo - Tomas Gricius (trumpetti) ja Julia Tamminen (urut) / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa on J. S. Bachin, G. Telemannin, Otto Kettingin ja Henri Tomasin juhlavia teoksia trumpetille ja uruille. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista