Kouluun lähtevien siunaaminen

ke 9.8. kello 18.00 - kello 19.00

Kouluun lähtevien siunaaminen Hämeenkylän kirkko

Ekaluokkalaiset siunataan koulutaipaleelle kotikirkossa ennen lukuvuoden alkua. Myös perheen isommat lapset ovat tervetulleita siunattavaksi.

"Jeesus, sinä, itsekin,

olet ollut pieni.

Tule mukaan leikkeihin,

siunaa koulutieni."

(VK 488)

 

Sydämellisesti tervetuloa kouluun lähtevien siunaamiseen. Kirkolla tapaat iltapäiväkerhojen ja koululaisklubin ohjaajat, varhaisnuorisotyönohjaaja Pasin ja Jarna-papin.

Mehutarjoilu.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)

Katso myös

to 23.8. klo 14.00 -15.30

Länsimäen kirkko

Torstaimesta

Kerho on 7 - 12 vuotiaille. Se on avoin ja maksuton kerho. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoa ohjaavat Hakunilan seurakunnan työntekijät yhdessä vapaaehtoisten aikuisten kanssa. Tarjoamme joka kerta välipalaa. Sitten askartelemme, leikimme ja puuhaamme yhdessä.