BRQ Vantaa Festival: Keskeisiä säveliä – rytmejä ja meditaatioita keskisävelvirityksessä

ma 7.8. kello 21.00

BRQ Vantaa Festival: Keskeisiä säveliä – rytmejä ja meditaatioita keskisävelvirityksessä Pyhän Laurin kappeli

Esiintymässä: Matias Häkkinen, cembalo.


Matias Häkkinen soittaa Jukka Ollikan valmistamaa erikoisrakenteista cembaloa, jossa on 14 kosketinta oktaavia kohti. Konsertin keskiössä on Juhani Nuorvalan teoksen Enharmoninen sarja kromaattiselle cembalolle kantaesitys. Teos tutkii niitä uusia ilmaisukeinoja, joita ylimääräiset koskettimet mahdollistavat keskisävelviritetyssä cembalossa.

 

Lippujen hinnat, konsertin kesto ja lisätiedot: http://www.brq.fi/ohjelma

 

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja miljööltään ainutlaatuinen Pyhän Laurin kirkko ja kappeli toimivat BRQ Vantaan Festivalin keskipisteenä. Pääosassa ovat barokkimusiikki ja periodisoittimet, mutta muillakin aikakausilla viihdytään. Kotimaisten ja kansainvälisten huipputaitajien toimesta viikon aikana esitetään erityisesti musiikkia, jota ei aiemmin ole Suomessa kuultu.


 


Järjestäjä

BRQ Vantaa Festival

Katso myös

su 22.4. klo 16.00

Myyrmäen kirkko

Kerran viel'

Yhteisvastuukonsertti
su 22.4. klo 18.00 -19.00

Pyhän Laurin kirkko

Sibelius-lukion tyttökuoro: Ääniä Euroopasta

Sibelius-lukion tyttökuoro on viidenkymmenen taitavan ja musiikille omistautuneen nuoren ryhmä. Konsertin ohjelmisto kattaa laajasti ja monipuolisesti eurooppalaista taide-, kansan- ja populaarimusiikkia - suomalaista säveltaidetta unohtamatta. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Kuoroa johtaa Reijo Aittakumpu.
ma 23.4. klo 19.00

Länsimäen kirkko

Oi kiitos, sa Luojani armollinen

Tuikkujen kevätkonsertti