BRQ Vantaa Festival: His Masters Voice – englantilaista polyfoniaa Willian Byrdin ja Thomas Tallisin tapaan

ma 7.8. kello 19.00

BRQ Vantaa Festival: His Masters Voice – englantilaista polyfoniaa Willian Byrdin ja Thomas Tallisin tapaan Pyhän Laurin kirkko

Esiintymässä Ensemble Plus Ultra (Yhdistynyt kuningaskunta).

Kolme kertaa 17: Thomas Tallis ja William Byrd julkaisivat Englannin ensimmäisiin kirkkomusiikkikokoelmiin kuuluvan teoksen Cantiones Sacrae. Se ilmestyi juhlistaakseen Elisabeth I:n hallintokauden 17. vuotta. Kumpikin säveltäjä kirjoitti kokoelmaan 17 motettia. Mikä voisi olla ajankohtaisempi hetki Gramophone-palkitun yhtyeen visiitille kuin vuosi 2017?

Lippujen hinnat, konsertin kesto ja lisätiedot: http://www.brq.fi/ohjelma

 

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja miljööltään ainutlaatuinen Pyhän Laurin kirkko ja kappeli toimivat BRQ Vantaan Festivalin keskipisteenä. Pääosassa ovat barokkimusiikki ja periodisoittimet, mutta muillakin aikakausilla viihdytään. Kotimaisten ja kansainvälisten huipputaitajien toimesta viikon aikana esitetään erityisesti musiikkia, jota ei aiemmin ole Suomessa kuultu.


Järjestäjä

BRQ Vantaa Festival

Katso myös

to 21.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Fanfare festivo - Tomas Gricius (trumpetti) ja Julia Tamminen (urut) / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa on J. S. Bachin, G. Telemannin, Otto Kettingin ja Henri Tomasin juhlavia teoksia trumpetille ja uruille. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista