BRQ Vantaa Festival: De profundis - 1600-luvun musiikkia bassoäänelle, sinkille ja muille obligatosoittimille

su 6.8. kello 19.30

BRQ Vantaa Festival: De profundis - 1600-luvun musiikkia bassoäänelle, sinkille ja muille obligatosoittimille Pyhän Laurin kirkko

Esiintymässä Wolf Matthias Friedrich (basso), Bruce Dickey (sinkki) ja Concerto Palatinon muusikot.

”Syvyydestä minä huudan…”  bassoääni ja puhallinmusiikki kuuluivat yhteen 1500- ja 1600-lukujen vaihteessa, jolloin uusi tyyli alkoi valloittaa sydämiä. Kuulemisen arvoisen yhdistelmän tapaamme Suomessa valitettavan harvoin, ja kun äänessä ovat Concerto Palatinon muusikot Bruce Dickeyn johdolla, ei kenelläkään ole syytä jäädä kotiin.

Lippujen hinnat, konsertin kesto ja lisätiedot: http://www.brq.fi/ohjelma


 

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja miljööltään ainutlaatuinen Pyhän Laurin kirkko ja kappeli toimivat BRQ Vantaan Festivalin keskipisteenä. Pääosassa ovat barokkimusiikki ja periodisoittimet, mutta muillakin aikakausilla viihdytään. Kotimaisten ja kansainvälisten huipputaitajien toimesta viikon aikana esitetään erityisesti musiikkia, jota ei aiemmin ole Suomessa kuultu.


Järjestäjä

BRQ Vantaa Festival

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ke 22.8. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus

to 23.8. klo 18.00

Pyhän Laurin kirkko

Meibaum Ensemble: Kesäklassikot

Meibaum Ensemblen kesäisessä konsertissa kuullaan kevyttä klassista. Muusikot ovat: Heili Meibaum (huilu), Kati Meibaum (viulu), Marta Meibaum (viulu), Marten Meibaum (sello) ja Mait Meibaum (piano). Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.