Laurin päiväkonsertit -sarja: Avara – Aapo Heinonen (piano) ja Lotta-Maria Pitkänen (viulu)

to 3.8. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja: Avara – Aapo Heinonen (piano) ja Lotta-Maria Pitkänen (viulu) Pyhän Laurin kirkko

Piano-viuluduo Avara esittää uusia sävellyksiä, joissa yhdistyy klassisen, jazzin ja kansanmusiikin sävyt, sekä herkkyys ja rajoja rikkova rytminen ilotulitus. Yhtyeen muodostavat pianisti Aapo Heinonen ja viulisti Lotta-Maria Pitkänen. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Aapo Heinonen valmistui pop/jazz -pedagogiksi Metropolian ammttikorkeakoulusta 2011. Työkseen hän opettaa pianonsoittoa Savonlinnan musiikkiopistossa, säveltää musiikkia eri kokoonpanoille ja keikkailee freelancer-muusikkona. Aapo on julkaissut Aapo Heinonen Quintet -yhtyeensä kanssa kaksi albumia. Bändin kolmas albumi Open Water julkaistaan keväällä 2018.

Lotta-Maria Pitkänen on valmistunut musiikin maisteriksi The Royal Academy of Music, Aarhus -taideyliopistosta. Työkseen hän opettaa viulunsoittoa Rytmimusiikkiopisto Taukossa, säveltää musiikkia eri kokoonpanoille ja keikkailee freelancer-muusikkona. Lotta-Maria on erikoistunut arabimusiikkiin, jazziin ja Lähi-idän musiikkiin.

Duon jäsenet ovat soittaneet ja esiintyneet yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa vuodesta 2004 lähtien – viime vuosien aikana erityisesti flamencoa ja Lähi-idän musiikkia yhdistävässä yhtyeessä Cuejero sekä arabimusiikkia ja jazzia yhdistävässä orkesterissa Journey To Arabjazz.

Katso video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=nE1s85bBeHA

 

Laurin päiväkonsertit on kesäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 16.8. klo 18.00 -20.00

Korson kirkko

Suvilinnun laulajat

Ulkoilmamessun musaryhmä
su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ke 22.8. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus