Laurin päiväkonsertit -sarja: Avara – Aapo Heinonen (piano) ja Lotta-Maria Pitkänen (viulu)

to 3.8. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja: Avara – Aapo Heinonen (piano) ja Lotta-Maria Pitkänen (viulu) Pyhän Laurin kirkko

Piano-viuluduo Avara esittää uusia sävellyksiä, joissa yhdistyy klassisen, jazzin ja kansanmusiikin sävyt, sekä herkkyys ja rajoja rikkova rytminen ilotulitus. Yhtyeen muodostavat pianisti Aapo Heinonen ja viulisti Lotta-Maria Pitkänen. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Aapo Heinonen valmistui pop/jazz -pedagogiksi Metropolian ammttikorkeakoulusta 2011. Työkseen hän opettaa pianonsoittoa Savonlinnan musiikkiopistossa, säveltää musiikkia eri kokoonpanoille ja keikkailee freelancer-muusikkona. Aapo on julkaissut Aapo Heinonen Quintet -yhtyeensä kanssa kaksi albumia. Bändin kolmas albumi Open Water julkaistaan keväällä 2018.

Lotta-Maria Pitkänen on valmistunut musiikin maisteriksi The Royal Academy of Music, Aarhus -taideyliopistosta. Työkseen hän opettaa viulunsoittoa Rytmimusiikkiopisto Taukossa, säveltää musiikkia eri kokoonpanoille ja keikkailee freelancer-muusikkona. Lotta-Maria on erikoistunut arabimusiikkiin, jazziin ja Lähi-idän musiikkiin.

Duon jäsenet ovat soittaneet ja esiintyneet yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa vuodesta 2004 lähtien – viime vuosien aikana erityisesti flamencoa ja Lähi-idän musiikkia yhdistävässä yhtyeessä Cuejero sekä arabimusiikkia ja jazzia yhdistävässä orkesterissa Journey To Arabjazz.

Katso video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=nE1s85bBeHA

 

Laurin päiväkonsertit on kesäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ti 24.4. klo 18.30

Hakunilan kirkko

Yhteislauluilta

Kultaisen Iän Laulajien yhteislauluilta
ti 24.4. klo 19.00 -19.50

Pyhän Laurin kappeli

Konsertti: Luminoso-jousikvartetti solistinaan Hilda Kunnola, harppu

Luminoso tarkoittaa valoisaa ja valovoimaista. Nuorista ja lahjakkaista soittajista koostuvan Luminoso-jousikvartetin jäsenet opiskelevat mm. Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolla. Konsertin kuriositeetti on venäläisen Eduard Kiprskyn Eleginen konsertiino harpulle ja jousikvartetille, joka saa Suomen ensiesityksensä. Kauniissa ja monipuolisessa teoksessa on hyödynnetty kiinnostavasti harpun erilaisia soittotapoja. Vapaa pääsy.
ke 25.4. klo 14.00 -15.30

Myyrmäen kirkko

Virsien voimaa vanhuksille

Laulamme lapsuuden virsiä ja tutustumme uusiin yhdessä kanttorien kanssa. Kahvitarjoilu!