Laurin päiväkonsertit -sarja: Kaihoisan neidon lauluja – Pirjo Leppänen (sopraano) ja Jyrki Tenni (piano, urut)

to 20.7. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja: Kaihoisan neidon lauluja – Pirjo Leppänen (sopraano) ja Jyrki Tenni (piano, urut) Pyhän Laurin kirkko

Kaihoisan neidon laulut kertovat kaipauksesta, uskollisuudesta ja luottamuksesta. Suomalaisten ja englantilaisten kansanlaulujen lisäksi kuullaan mm. Verdin, Bizet’n ja Puccinin aarioita. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Sopraano Pirjo Leppänen valmistui musiikin maisteriksi vuonna Sibelius-Akatemiasta, jossa hän suoritti sekä oboensoiton että laulun A-tutkinnot. Valmistumisensa jälkeen hän on toiminut orkesterimuusikkona ja klassisena laulajana.

 
Jyrki Tenni on pianisti ja oppikirjailija, joka on erikoistunut vapaaseen säestykseen. Hän toimii säveltäjänä, muusikkona sekä opettajana kehittäen erilaisia perinteisiä sekä sähköisiä oppimateriaaleja vapaan säestyksen alueella. Hän on esitelmöinyt ja kouluttanut pianisteja sekä säestäjiä mm. lehtorina Sibelius-Akatemiassa sekä ulkomailla.

 
Laurin päiväkonsertit on kesäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 21.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Fanfare festivo - Tomas Gricius (trumpetti) ja Julia Tamminen (urut) / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa on J. S. Bachin, G. Telemannin, Otto Kettingin ja Henri Tomasin juhlavia teoksia trumpetille ja uruille. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista