Laurin päiväkonsertit -sarja: Kaihoisan neidon lauluja – Pirjo Leppänen (sopraano) ja Jyrki Tenni (piano, urut)

to 20.7. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja: Kaihoisan neidon lauluja – Pirjo Leppänen (sopraano) ja Jyrki Tenni (piano, urut) Pyhän Laurin kirkko

Kaihoisan neidon laulut kertovat kaipauksesta, uskollisuudesta ja luottamuksesta. Suomalaisten ja englantilaisten kansanlaulujen lisäksi kuullaan mm. Verdin, Bizet’n ja Puccinin aarioita. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Sopraano Pirjo Leppänen valmistui musiikin maisteriksi vuonna Sibelius-Akatemiasta, jossa hän suoritti sekä oboensoiton että laulun A-tutkinnot. Valmistumisensa jälkeen hän on toiminut orkesterimuusikkona ja klassisena laulajana.

 
Jyrki Tenni on pianisti ja oppikirjailija, joka on erikoistunut vapaaseen säestykseen. Hän toimii säveltäjänä, muusikkona sekä opettajana kehittäen erilaisia perinteisiä sekä sähköisiä oppimateriaaleja vapaan säestyksen alueella. Hän on esitelmöinyt ja kouluttanut pianisteja sekä säestäjiä mm. lehtorina Sibelius-Akatemiassa sekä ulkomailla.

 
Laurin päiväkonsertit on kesäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 16.8. klo 18.00 -20.00

Korson kirkko

Suvilinnun laulajat

Ulkoilmamessun musaryhmä
su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ke 22.8. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus