Laurin päiväkonsertit -sarja: Kaihoisan neidon lauluja – Pirjo Leppänen (sopraano) ja Jyrki Tenni (piano, urut)

to 20.7. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja: Kaihoisan neidon lauluja – Pirjo Leppänen (sopraano) ja Jyrki Tenni (piano, urut) Pyhän Laurin kirkko

Kaihoisan neidon laulut kertovat kaipauksesta, uskollisuudesta ja luottamuksesta. Suomalaisten ja englantilaisten kansanlaulujen lisäksi kuullaan mm. Verdin, Bizet’n ja Puccinin aarioita. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Sopraano Pirjo Leppänen valmistui musiikin maisteriksi vuonna Sibelius-Akatemiasta, jossa hän suoritti sekä oboensoiton että laulun A-tutkinnot. Valmistumisensa jälkeen hän on toiminut orkesterimuusikkona ja klassisena laulajana.

 
Jyrki Tenni on pianisti ja oppikirjailija, joka on erikoistunut vapaaseen säestykseen. Hän toimii säveltäjänä, muusikkona sekä opettajana kehittäen erilaisia perinteisiä sekä sähköisiä oppimateriaaleja vapaan säestyksen alueella. Hän on esitelmöinyt ja kouluttanut pianisteja sekä säestäjiä mm. lehtorina Sibelius-Akatemiassa sekä ulkomailla.

 
Laurin päiväkonsertit on k esäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 25.2. klo 18.15

Myyrmäen kirkko

Yhteisvastuukonsertti Valon säveliä

Vantaankosken seurakunnan kanttorien Yhteisvastuukonsertti Valon säveliä
ke 28.2. klo 15.00

Itä-Hakkilan ala-asteen pikkurakennus

ke 28.2. klo 17.15 -18.15

Kivistön kirkko

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa hengellisiä- ja tavallisia lastenlauluja.