Laurin päiväkonsertit -sarja; Kesähetkiä – Lumo-pianotrio

to 13.7. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja; Kesähetkiä – Lumo-pianotrio Pyhän Laurin kirkko

Lumo-pianotrio – Marjaana Merikanto (piano), Kirsi Ruotsala (viulu) ja Liina-Mari Raivola (sello) – vie kuulijan kesäisen kamarimusiikkiohjelmiston, kuten Astor Piazzollan Vuodenajat-teoksen maailmaan. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Lumon ohjelmistosta löytyy klassista pianotrio-ohjelmistoa ja yhtye myös on kantaesittänyt uutta musiikkia. Trion pianisti Marjaana Merikanto ja viulisti Kirsi Ruotsala toimivat konsertoimisen ohella soitinopettajina Vantaan musiikkiopistossa, Liina-Mari Raivola opiskelee sellonsoittoa Sibelius-Akatemiassa.

 

Laurin päiväkonsertit on kesäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.

 


 

 


 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.
ma 20.8. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Lauluyhtye Sonus hakee uusia laulajia, myös miehet tervetulleita!

Lauluyhtyeessä on tällä hetkellä viisi laulajaa. Ohjelmisto koostuu suurimmalta osin 1-3 äänisistä lauluista. uusin yhtyeelle tehdyin sovituksin. Pääasiassa yhtye konsertoi yhdessä Käsikelloyhtye Sonuksen kanssa.