Laurin päiväkonsertit -sarja; Kesähetkiä – Lumo-pianotrio

to 13.7. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja; Kesähetkiä – Lumo-pianotrio Pyhän Laurin kirkko

Lumo-pianotrio – Marjaana Merikanto (piano), Kirsi Ruotsala (viulu) ja Liina-Mari Raivola (sello) – vie kuulijan kesäisen kamarimusiikkiohjelmiston, kuten Astor Piazzollan Vuodenajat-teoksen maailmaan. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Lumon ohjelmistosta löytyy klassista pianotrio-ohjelmistoa ja yhtye myös on kantaesittänyt uutta musiikkia. Trion pianisti Marjaana Merikanto ja viulisti Kirsi Ruotsala toimivat konsertoimisen ohella soitinopettajina Vantaan musiikkiopistossa, Liina-Mari Raivola opiskelee sellonsoittoa Sibelius-Akatemiassa.

 

Laurin päiväkonsertit on kesäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.

 


 

 


 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 21.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Fanfare festivo - Tomas Gricius (trumpetti) ja Julia Tamminen (urut) / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa on J. S. Bachin, G. Telemannin, Otto Kettingin ja Henri Tomasin juhlavia teoksia trumpetille ja uruille. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista