Laurin päiväkonsertit -sarja; Kesähetkiä – Lumo-pianotrio

to 13.7. kello 12.00 - kello 12.45

Laurin päiväkonsertit -sarja; Kesähetkiä – Lumo-pianotrio Pyhän Laurin kirkko

Lumo-pianotrio – Marjaana Merikanto (piano), Kirsi Ruotsala (viulu) ja Liina-Mari Raivola (sello) – vie kuulijan kesäisen kamarimusiikkiohjelmiston, kuten Astor Piazzollan Vuodenajat-teoksen maailmaan. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Lumon ohjelmistosta löytyy klassista pianotrio-ohjelmistoa ja yhtye myös on kantaesittänyt uutta musiikkia. Trion pianisti Marjaana Merikanto ja viulisti Kirsi Ruotsala toimivat konsertoimisen ohella soitinopettajina Vantaan musiikkiopistossa, Liina-Mari Raivola opiskelee sellonsoittoa Sibelius-Akatemiassa.

 

Laurin päiväkonsertit on kesäinen konserttisarja, joka soi Vantaan Pyhän Laurin kirkossa torstaisin 8.6.-3.8.2017 klo 12.00. Sarja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden nauttia, kokea ja kokeilla eri musiikin genren korkeatasoisia konsertteja.

 


 

 


 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ti 24.4. klo 18.30

Hakunilan kirkko

Yhteislauluilta

Kultaisen Iän Laulajien yhteislauluilta
ti 24.4. klo 19.00 -19.50

Pyhän Laurin kappeli

Konsertti: Luminoso-jousikvartetti solistinaan Hilda Kunnola, harppu

Luminoso tarkoittaa valoisaa ja valovoimaista. Nuorista ja lahjakkaista soittajista koostuvan Luminoso-jousikvartetin jäsenet opiskelevat mm. Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolla. Konsertin kuriositeetti on venäläisen Eduard Kiprskyn Eleginen konsertiino harpulle ja jousikvartetille, joka saa Suomen ensiesityksensä. Kauniissa ja monipuolisessa teoksessa on hyödynnetty kiinnostavasti harpun erilaisia soittotapoja. Vapaa pääsy.
ke 25.4. klo 14.00 -15.30

Myyrmäen kirkko

Virsien voimaa vanhuksille

Laulamme lapsuuden virsiä ja tutustumme uusiin yhdessä kanttorien kanssa. Kahvitarjoilu!