Helsingebygdens kör -kuoron kevätkonsertti

la 20.5. kello 19.30 - kello 20.45

Helsingebygdens kör -kuoron kevätkonsertti Pyhän Laurin kirkko

Helsingebygdens kör -kuoron kevätkonsertin ohjelmisto koostuu vanhemmasta ja uudemmasta musiikista. Kuoroa johtaa Kristian Nyman. Liput 12 euroa etukäteen kuorolaisilta tai 15 euroa kirkon ovelta tuntia ennen konserttia.

Lisätiedot: www.hbk.fi ja https://www.facebook.com/events/719010531602024/

 


Järjestäjä

Helsingebygdens kör

Katso myös

to 27.7. klo 12.00 -12.45

Pyhän Laurin kirkko

Laurin päiväkonsertit -sarja: Popkanteletar Ida Elina

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Hänen uniikki ja perkussiivinen kanteleensoittotyylinsä syntyi YouTube-kitaristien innoittamana ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop - kuten Adelen Skyfall ja Pharell Williamsin Happy - kuin arkaainen perinnemusiikkikin. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 3.8. klo 12.00 -12.45

Pyhän Laurin kirkko

Laurin päiväkonsertit -sarja: Avara – Aapo Heinonen (piano) ja Lotta-Maria Pitkänen (viulu)

Piano-viuluduo Avara esittää uusia sävellyksiä, joissa yhdistyy klassisen, jazzin ja kansanmusiikin sävyt, sekä herkkyys ja rajoja rikkova rytminen ilotulitus. Yhtyeen muodostavat pianisti Aapo Heinonen ja viulisti Lotta-Maria Pitkänen. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
su 6.8. klo 18.00

Pyhän Laurin kappeli

BRQ Vantaa Festival: Bachin oppilaat

Miklós Spányi (Unkari) ja Aapo Häkkinen, klavikordi: Charles Burneyn mukaan Johann Gottfried Müthelin musiikki oli lähimpänä C. P. E. Bachin tyyliä. Müthelin tummanpuhuva ja lähes puolen tunnin mittainen Es-duuri duetto (1771, Riika) edustaakin Sturm und Drangin myrskyisiä tunnelmia.