Pääsiäisen kylpyläretki perheille

la 15.4. kello 09.00 - su 16.4. kello 17.30

Karjalohja

Ilmoittaudu tästä

Lähde mukaan perheiden pääsiäisreissuun Karjalohjalle. Rentoudumme Päiväkummun kylpylässä ja vietämme yhdessä pääsiäistä.

Pääsiäisviikonloppuna 15.-16.4. teemme perheiden retken Päiväkummun kylpylään Karjalohjalle. Lähtö Hämeenkylän kirkolta lauantaina aamupäivällä, paluu sunnuntaina iltapäivällä. Majoittuminen hotellialueen rinnetalojen perhehuoneissa (2hh + lisävuoteet). Täysihoito aikuisilta 100 e, 4-14 -vuotiailta 60 e, sitä nuoremmat ilmaiseksi.

Ohjelmassa rentoutumista kylpyläosastolla, buffet -pöydän antimista nauttimista, mahdollisuus sisäliikuntaan monitoimihallissa, omaa retkiohjelmaa lapsille sekä hiljentymistä yhdessä ja erikseen. Sunnuntaina ennen lähtöä mahdollisuus aamu-uintiin. Kotimatkalla osallistumme pääsiäispäivän messuun Karjalohjan kirkossa klo 12 sekä tutustumme kirkkomiljööseen ja nautimme tietysti kirkkokahvit. 

Retkelle mahtuu 25 henkilöä.

Tervetuloa mukaan!


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Jarna Wikström
Seurakuntapastori
Auratie 3
01630 Vantaa

Katso myös

ti 24.1. 9.30 -11.00

Vapaalan seurakuntatalo

Vapaalan perhekerho

Virkistyshetki lapsille ja vanhemmille arkiaamuna. Perhekerhossa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia ja saat hiljentyä yhteisen touhun keskellä. Sydämellisesti tervetuloa.
ke 25.1. 9.30 -11.00

Hämeenkylän kirkko

Kirkon perhekerho

Virkistyshetki lapsille ja vanhemmille arkiaamuna. Perhekerhossa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia ja saat hiljentyä yhteisen touhun keskellä. Sydämellisesti tervetuloa.
ke 25.1. 18.00 -20.00

Korson seurakuntakeskus

Iltaperhekerho

Mukaan pääsee ilman ikärajoitusta tai ennakkoilmoittautumista. Jokainen kokoontuminen on ainutkertainen. Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Kerhotoiminta on maksutonta. Kokoonnumme lapsi- ja perhetyön tiloissa.