Onnen muruset -projektikuoro

Onnen muruset on koko perheen kuoro, joka kootaan aina uudelleen eri tilaisuuksia varten esiintymään tai esilauluryhmäksi.

Kuoro esittää kevyttä hengellistä musiikkia, ei niinkään perinteistä klassista kirkkomusiikkia. Kuoro on toteuttanut mm. Kansanalulukirkon, Lasse Heikkilän Suomalaisen messun ja Tunturimessun.

Kuoroon ei ole laulukokeita, ja sitä säestää vapaaehtoisten joukko. Uudet laulajat ja soittajat ovat aina tervetulleita!

Ota yhteyttä kanttori Noora Hultiniin, jos haluat mukaan.

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6723
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen äiti ja kanttori, joka vastaa Rekolan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyön musiikista. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä, ja laulatan lapsia ja aikuisia. Unelmani on saada kaikenikäiset laulamaan rohkeasti, yhdessä. Yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöä, tutkitusti myös mieltä ja ruumista. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa. Minulle saa tulla puhumaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Haluan olla ihmisten tukena ja rinnallakulkijana.