Perheiden avoimet kerhot

PERHEILLE JA LAPSILLE keväällä 2018

 

AVOIN OLOHUONE PERHEILLE ALKAEN to 11.1.2018

►maanantai, tiistai, torstai, perjantai klo 9–14
Rekolan kirkon lapsityön kerhohuoneissa, Rekolan kirkko, Kustaantie 22. Tule sisään joko kirkon pääovesta, tai ovesta pääoven oikealla puolella! Virasto on alhaalla, mutta sieltä opastetaan!

Olohuoneeseen ovat tervetulleita eri ikäiset lapset yhdessä vanhempien tai lähiaikuisen kanssa. Paikalle voi tulla oman aikataulun mukaan. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset voivat kahvitella, lukea lehtiä ja tutustua muihin alueen perheisiin. Keittiö on käytettävissä.

Aamupäivisin on toimintatuokioita. Maanantaisin askarrellaan, torstaisin olohuoneessa soi kirkkomuskari ja perjantaisin avataan Raamattu ja käydään kertomuksia läpi koko perheen voimin. Avoimessa olohuoneessa perheille on aina paikalla myös seurakunnan työntekijä.

 

ASOLAN AVOIMET OVET PERHEILLE ALKAEN ti 9.1.2018

►tiistaisin Asolan seurakuntatalolla klo 9-12

Asolan Avoimet ovet toivottavat tervetulleiksi eri ikäiset lapset yhdessä vanhempien tai lähiaikuisen kanssa. Paikalle voi tulla oman aikataulun mukaan. Aamupäivän aikana pidämme yhteisen hartauden, laulamme ja askartelemme yhdessä. Avoimien aikana keittiö on myös käytettävissä.

 

 

Katso myös facebookista ► Pienet kädet-ryhmästä.

HIIHTOLOMA VK 8

 

Ota yhteyttä

Laura Leverin
Seurakuntapastori
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa
Kirsi Vuorikivi
Lapsityönohjaaja
Rekolan seurakunta
09 830 6746
Kustaantie 22
01400 Vantaa