Perheiden avoimet kerhot

PERHEILLE JA LAPSILLE syyskausi 2018

 

AVOIN OLOHUONE PERHEILLE

►maanantai ja  torstai  klo 9–14
Rekolan kirkon lapsityön kerhohuoneissa, Rekolan kirkko, Kustaantie 22. Tule sisään joko kirkon pääovesta, tai ovesta pääoven oikealla puolella! Virasto on alhaalla, mutta sieltä opastetaan!

Olohuoneeseen ovat tervetulleita eri ikäiset lapset yhdessä vanhempien tai lähiaikuisen kanssa. Paikalle voi tulla oman aikataulun mukaan. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset voivat kahvitella, lukea lehtiä ja tutustua muihin alueen perheisiin. Keittiö on käytettävissä.

Maanantaisin on tarjolla edullisesti brunssi klo 10-12 edulliseen
0,50e / lautanen hintaan. Brunssin tuotolla tuetaan perhediakoniaa. Lisäksi maanantaisin askarrellaan.
Torstaisin on kirkkomuskari
klo 10–10.45.
 

 

ASOLAN AVOIMET OVET PERHEILLE

►tiistaisin Asolan seurakuntatalolla klo 9-12

Asolan Avoimet ovet toivottavat tervetulleiksi eri ikäiset lapset yhdessä vanhempien tai lähiaikuisen kanssa. Paikalle voi tulla oman aikataulun mukaan. Aamupäivän aikana pidämme yhteisen hartauden, laulamme ja askartelemme yhdessä. Avoimien aikana keittiö on myös käytettävissä.

Katso myös facebookista ► Pienet kädet-ryhmästä.

 

Seurakuntapastori
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Hei, olen Laura ja minut on kutsuttu toiminaan Rekolan seurakunnan ja rekolalaisten omana pappina. Kohtaan kasteiden, kodinsiunaamisten, vihkimisten ja hautaansiunaamisten kautta eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Minulle on suuri rikkaus, että saan olla mukana jakamassa vantaalaista elämää.

Lapsi- ja perhetyön pappina voin välillä hassutella lasten kanssa ja saan siunata heitä koulutielle. Perheiden kanssa tapaamme kirkon kerhoissa tai yhteisissä ehtoollishetkissä. Toimiessani rippikoulun opettajana osallistun myös mielenkiintoisiin keskusteluihin sekä saan tietoa uusimmista trendeistä.

Pappina minut on kutsuttu kertomaan toivosta, joka Jeesuksessa tuli maailmaan sekä Jumalan rakkaudesta joka kuuluu kaikille. Jos tahdot paremmin tutustua minuun ja kuulla lisää seurakunnan toiminnasta, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet

Lapsityönohjaaja
Rekolan seurakunta
09 830 6746
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa ja vastaan seurakunnan työstä lasten ja perheiden parissa. Minulta voi kysyä yleisesti seurakunnan varhaiskasvatuksesta, eli iltapäiväkerhoista, päiväkotiyhteistyöstä, perheiden avoimista ovista, lasten kerhoista ja kaikesta muusta lasten ja perheiden toiminnasta Rekolan kirkolla ja Asolan seurakuntatalossa.

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet