Rekolan seurakunta

elää tiiviisti asutulla Itä-Vantaan alueella. Seurakunnallamme on toimintaa Rekolan Pyhän Andreaan kirkolla ja Asolan seurakuntatalolla. Teemme myös paljon yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.
Kaikki tapahtumamme löydät ► tapahtumakalenterista.
Kirkkoherranviraston yhteystiedot ja aukioloajat löydät ► täältä.

Seurakunta elää kodeissa ja kaduilla, kouluissa ja työpaikoilla. Kastamme, vihimme ja siunaamme hautaan.

Rakastamme, välitämme, rukoilemme ja luotamme Jumalaan.

Toivotamme sinut tervetulleeksi!

Welcome! / Добро пожаловат! / Tere tulemast! / 欢迎! / Karibu!

AJANKOHTAISTA

 

Klikkaa Yhteisvastuusydäntä ja lahjoita suoraan Rekolan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen!

Mitä Rekolan seurakunnassa keväällä 2018 tapahtuu?  

Messuja, konsertteja, kerhoja ja hartaustoimintaa pääisiäisaikaa unohtamatta – kaikki tapahtumat tammikuusta kesän alkuun löytyvät kevätesitteestämme, joka on jaettu kaikkiin Rekolan seurakunnan alueen koteihin. Vihkosta voi selailla myös sähköisenä ►TÄSTÄ.

 

 

Sururyhmä läheisensä menettäneille

 

Rekolan seurakunnassa alkaa to 8.3. noin viikon välein kokoontuva sururyhmä, yhteensä ryhmä kokoontu 6-7 kertaa. Ryhmä on luottamuksellinen, suljettu vertaisryhmä.

Ryhmään otetaan 4-8 henkilöä, jotka sitoutuvat olemaan paikalla kaikilla osallistumiskerroilla, ellei voittamatonta estettä tule. Ryhmän toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, omavastuisuuteen ja vuorovaikutukseen.

Jokainen voi tulla juuri siinä surun vaiheessa, jossa on. Kuitnekin läheisen kuolemasta olisi hyvä olla kulunut vähintään 4-5 kuukautta. Kaikkien surusta nousevien tunteiden näyttäminen on sallittua, jopa suotavaa.

 

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut 3.3. mennessä pastori Vappu Olsbo (050 414 5610 tai vappu.olsbo@evl.fi) tai diakoni Siru Rantanen (050 342 6155 tai siru.rantanen@evl.fi).
 

 

Ota yhteyttä!

Olemme täällä sinuakin varten. Kirkkoherranviraston ja päivystävän papin yhteystiedot löydät ►täältä. Diakoniasta ja erilaisista avustuskeinoista voit lukea lisää ►täältä.

►Anna palautetta Rekolan seurakunnalle