Nuoret


Nuorten toiminta Korsossa pyörii suurilta osin rippikoulujen ympärillä. Yksi merkittävä tekijä rippikouluissa ovat isoset, joita koulutuksessa ja leireillä on mukana vuosittain noin 80 henkeä. Isostoimintaan kutsutaan mukaan vuosittain rippikoulunsa käyneitä ja koulutuksensa aloittaville on syksyllä 2017 on aloittanut yksi torstain ryhmä klo 17-19. Isostoiminnasta vastaa Tero Fleminch.

Nuortenkulmassa voit nauttia kahvilatuotteista ja hyvästä seurasta. Nuortenkulma on auki sunnuntaisin klo 17-20 ja keskiviikkoisin klo 15-20 (klo 18-19 yhteistä puuhastelua, jolloin ovi on kiinni). Sisäänkäynti on Korsonpolun puolelta, Nuorten tilan ovesta.

Hieman nuoremmille tarkoitettu Nupe (nuorten perjantai 6.-8. -luokkalaisille) on Nikimäessä, Nikinmäen seurakuntakodilla, perjantaisin klo 17.30-20.30. Nupessa on joka perjantai jotakin pienimuotoista ohjelmaa ja aikaa on myös kavereiden kanssa vapaaseen oleiluun.

Nupea toteutetaan yhdessä Vantaan nuorisopalveluiden kanssa ja käytössä on ns. Nuta-kortti, jonka saat Nupesta palauttamalla Nuta-kortti -lomakkeen.

FB: Nuortenkulma
IG: Nuortenkulma

 

Ota yhteyttä

Tero Fleminch
Johtava nuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
Satu Mukala
Erityisnuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
Riikka Wikström
Nuoriso- ja rippikoulupastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa