Haluatko jakaa jouluiloa?

Lahjoita vähävaraiseen kotiin jouluruokaa


Ostamalla lahjakortin ruokakauppaan voit mahdollistaa jouluruoan vähävaraiseenkin kotiin oman seurakuntasi alueella. Lahjakortit toimitetaan perille diakoniatyön kautta. Lahjakortin voit palauttaa Korson seurakunnan kirkkoherranvirastoon (Merikotkantie 4) 10.12. asti.

Ohjeet lahjoittamiseen löydät myös Korson seurakuntakeskuksen joulupuusta ensimmäisenä adventtina 2.12. diakonian ja lähetyksen adventtimyyjäisten yhteydessä.

Ilahduta vanhusta joulukukalla


Joulukukalla voit tuoda iloa yksinäiselle vanhukselle. Diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset toimittavat kukat perille, osan kotona asuville vanhuksille, osan alueen hoivakoteihin. Kukkia otetaan vastaan Korson seurakunnan kirkkoherranvirastossa (Merikotkantie 4) maanantaina 17.12. klo 9-15. Ohjeet joulukukkien lahjoittamiseen löydät myös Korson seurakuntakeskuksen joulupuusta ensimmäisenä adventtina 2.12. diakonian ja lähetyksen adventtimyyjäisten yhteydessä.

Anna aikalahja - tarjoa perheelle mahdollisuus yhteiseen elämykseen


Lahjakortilla voit toteuttaa lähialueesi perheelle kivan elämyksen tai seikkailun, josta jää muistoja. Ekologinen aikalahja tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen aikaan ja johonkin sellaiseen, joka vähävaraisessa perheellä jää yleensä pelkäksi haaveeksi.

 

Voit ostaa lahjakortin tai korttipaketin esimerkiksi Finnkinon elokuvateattereihin, HopLop-sisähuvipuistoon, Heurekaan tai vaikka Flamingo spa -kylpylään (huomioithan että ostat lahjakortin, ei pääsylippua!). Tai jos tiedät jotain muuta hauskaa tekemistä Vantaalla tai lähiseudulla, voit valita jonkun muun kohteen. Lähes kaikki lahjakortit on hankittavissa kohteen omien nettisivujen kautta tai käymällä paikan päällä. Elokuvalippuja myydään myös esimerkiksi R-kioskilla.

Toimi aikalahjan kanssa näin:


Vaihtoehto 1:

  • Käy ostamassa lahjakortti paikan päältä
  • Laita kortti kirjekuoreen, ja kirjoita päälle Diakoniatyö / Elämyslahja
  • Palauta kuori Korson seurakunnan kirkkoherranvirastoon, os. Merikotkantie 4


Vaihtoehto 2:

  • Osta lahjakortti verkkokaupasta
  • Tilaa lahjakortti itsellesi sähköpostiin
  • Välitä sähköposti osoitteeseen: diakonia.korso@evl.fi, kirjoita otsikkokenttään "ELÄMYSLAHJA" ja tarkista, että liitteet ovat mukana!

TAI

  • tulosta lahjakortti ja laita se kirjekuoreen ja kirjoita päälle Diakoniatyö / Elämyslahja
  • Palauta kuori Korson seurakunnan kirkkoherranvirastoon, os. Merikotkantie 4

Aikalahjat ehtivät perille jouluksi, jos toimitat ne 10.12. mennessä. Lahjan voi toimittaa myöhemminkin, jolloin voimme yhdessä tarjota elämyksiä myös hiihto- ja kesälomapäiviin.