Vuokra-asuntoja

Vantaan seurakunnilla on kaiken kokoisia asuntoja eri puolilla Vantaata sekä muutamia Helsingin Lehtisaaressa.

Tiedustelut:

  • ma-pe klo 9–12 p. 09 8306 813  tai asuntovuokraus.vantaa@evl.fi
  • Käyntiosoite: Unikkotie 5 aB, 4. kerros

Vuokrasopimus edellyttää kahden kuukauden vuokravakuutta rahana. Luottotiedot tarkistetaan.

► Vantaan seurakuntien vapaat asunnot Oikotien sivuilla

► Asunnonhakulomake

 

ASUNNON HAKEMISEEN TUKEA

Erityisdiakonian asumisasioiden puhelin-info yleensä keskiviikkoisin klo 10-11 numerossa 050-573 6354  (nykyisille asukkaille puhelinaika klo 9-10 samassa numerossa) Puhepostiin (24h)  voi jättää viestejä ja kysymyksiä Vantaalla sijaitsevista määräaikaisilla vuokrasopimuksilla vuokrattavista tilapäisasunnoista (56 kpl miniyksiötä 23m2-35m2, 12 kpl pienkaksiota 36m2-55m2). Asuntoja voi hakea vantaalainen, pienituloinen, jolla on asunnon tarve ja elämäntilanteeseen sopii määräaikainen asumismahdollisuus. Asuntoja vapautuu erittäin harvoin. Asukasvalintahaastatteluun kutsutaan hakijoita vain kun vapautuva asunto on tiedossa. 

 

ASUNTOHAKEMUSASIA: Asuntohakemukset, jotka tehdään sähköisesti ovat voimassa 3 kk ja sen jälkeen niitä säilytetään vain, jos ne uusitaan. Tietosuojasta ja henkilötietosuojasta johtuen tietoja ei säilytetä tämän jälkeen, joten tietoja ei voida myöskään palauttaa vaan hakemuksen voimassaolon päättymisen jälkeen on tehtävä uusi hakemus.  

HUOM! Taloyhtiöiden putkiremontti- ja korjausvaiheet vähentävät edelleen asuntojen vapautumismäärää ja asukasvalintojen määrää merkittävästi 2018-2019 välisenä aikana. Asuntojen kokonaismäärä on 68.

Asuntohakemus sähköisenä määräaikaisilla vuokrasopimuksilla vuokrattaviin asuntoihin  sivustolta, johon linkki tässä:

► Yleistietoa Vantaan seurakuntien tilapäisasunnoista