Nuorten aikuisten toiminta

Nuorten aikuisten toiminta on tarkoitettu 18-vuotissynttärinsä jo viettäneille.

Messut syksyllä 2018: Iisimessut nuorille ja nuorenmielisille bändimusan kera ke 3.10. ja 5.12. klo 19.    Agricolamessu 1.11. klo 19 Hämeenkylän kirkossa.

K16 säbä on tauolla. keväällä 2019 ehkä jatketaan.

Syksyn 2018 Lautapeli-iltapäivät sunnuntaisin 28.10. ja 18.11. klo 16-18 nuortentilassa. Pelataan valinnan mukaan jotain lautapeliä, jutustellaan, juodaan kahvia ja nautitaan elämästä. Voit ilmoittaa tulostasi Tuulalle tekstarilla, niin varataan tarpeeksi pullaa. Jos haluat muistutuksen tapaamisista, laita viesti Tuulalle niin sinut liitetään lautapeli-iltapäivien viestiryhmään.

Hyvää mieltä lähimmäiselle! Olisiko hyvä olla välillä Laupias samarialainen? Nuoret ja nuoret aikuiset käyvät ilahduttamassa laitoksissa asuvia laulamalla ja soittamalla. Keikat sovitaan aina paria viikkoa ennen. Jos haluat viestin tulevista keikoista, laita Tuulalle pyyntö saadaksesi ajantasaisen infon.

 Joulupajassa askartelua ja valmistautumista jouluun su 9.12. klo 15-18.

Seurakunta järjestää myös muuta toimintaa nuorille aikuisille. Seuraa ilmoittelua!

Olemme myös Facebookissa: Hämeenkylän nuoret aikuiset (Vaatii kirjautumisen).

enkeli maassa
Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa. Perjantaisin pelaan säbää nuorten aikuisten kanssa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan shakkia ja carcassonnea.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorille tulee tarjota seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.