Kuorot

Hämeenkylän seurakunnan kuorotoimintaa

 

UUTTA!  Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro aloittaa toimintansa tammikuussa 2018. Kuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Keväällä 2018 kuoroa johtaa Juha Paukkeri Hakunilan seurakunnasta. Koelaulut keskiviikkona 17.1.2018 Länsimäen kirkolla (Kerokuja 9). Ilmoittautumiset ja lisätietoja: juha.paukkeri@evl.fi

Laulun ystävät -yhteislauluillat
Kaikille avoimet yhteislauluillat parittomien viikkojen tiistaisin 31.1.-25.4.2017 klo 18.30-19.30 Hämeenkylän kirkossa. Laulamme yhdessä musiikkia eri teemoista kanttori Hannu Lehtikankaan johdolla.

Hämeenkylän uusi kirkkokuoro
Kuoroon ovat tervetulleita kaikki kuorolaulusta innostuneet. Harjoittelemme parillisten viikkojen tiistaisin 10.1.2017 alkaen klo 17.30-19 Hämeenkylän kirkossa. Kuoroa johtaa kanttori, opettaja Hanna Perkola-Musikka.

Hämeenkylän kamarikuoro
Kamarikuoroon kuuluu musiikin aktiiviharrastajia. Kuoro avustaa messuissa 2–3 kertaa kaudessa sekä pitää omia konsertteja. Koelaulusta voi sopia kuoronjohtaja Hannu-Pekka Heikkilän kanssa.

KANTO kvartetti
KANTO on musiikin aktiiviharrastajista ja ammattilaisista koostuva kvartetti. Kvartetissa lauluavat Hannu Lehtikangas, Lauri Lehtikangas, Esa Haapa-Aho ja Matti Jalava. Kvartetin sointi on raikas ja valoisa.

Hämeenkylän lapsikuoro
Lapsikuorossa on paikka jokaiselle laulusta innostuneelle tytölle ja pojalle. Iloinen lapsijoukko harjoittelee periodimaisesti Hämeenkylän kirkolla ja esiintyy mm. perhemessuissa. Lisätietoa ja harjoitteluajat saat Hannu-Pekka Heikkilältä.

Musatiimi
Treenaamme yhdessä punaisen veisukirjan lauluja, virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Tarjoamme bändisäestystä kirkon eri tapahtumiin. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä rippikoulupappi Miika Koistiseen, p. 044 422 0338 tai miika.koistinen@evl.fi

Kanttori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava kanttori

Olen toiminut Hämeenkylän seurakunnan kanttorina vuodesta 2007. Aiemmin työskentelin kirkkomuusikkona Leppävaarassa 2004-2007 ja Ruotsissa 2001-2004. Olen saanut tehdä monipuolisesti kirkkomuusikon työtä, pääpaino enemmän laulumusiikin puolella. Seurakunnassamme on vahva laulullinen perinne ja on ilo saada johtaa ja olla mukana erilaisissa musiikkitapahtumissa. Vapaa-aikanani harrastan kestävyysjuoksua ja musiikkia. :)