Jumalanpalvelukset

Lapset ovat tärkeä osa jokaista jumalanpalvelusta.  Tule kanssamme valmistelemaan ja toteuttamaan kirkkohetkiä. Lämpimästi tervetuloa perheet ja lapsiryhmät!

KEVÄT 2019

Su 20.1. Kummikirkko

Kummin ja kummilasten suhde on tärkeä! Sunnuntaina 20.1. Hämeenkylässä vietetään kummien sunnuntaita – päivää, jolloin kummin kanssa voi viettää yhteistä aikaa. Päivä alkaa klo 10 perhemessulla, johon voi kutsua oman kummin tai kummilapsen mukaan. Seurakunnan kerhojen lapset ovat kutsuneet kummeja mukaan kirkkoon jo joulun alla. Jumalanpalveluksen jälkeen on yhteistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Ohjelmaa klo 12.30 saakka. Lasten ja perheiden tiimistä mukana Elina, Merja, Pirkko ja Jarna.

Ti-to 9.-11,4. Lasten pääsiäiskirkot

Palmusunnuntaita kohden käydessä kokoonnutaan lasten iloisiin pääsiäiskirkkoihin. Vaelletaan yhdessä kohti hiljaista viikkoa ja pääsiäisjuhlaa! Tervetuloa perheet ja lapsiryhmät kirkolle:

ti 9.4. klo 9.15 ja 10.15
ke 10.4. klo 9.15 ja 10.15
to 11.4. klo 9.15

Ryhmien ilmoittautumiset Jarnalle etukäteen.

Su 14.4. Afrikkalainen gospelmessu

Palmusunnuntain ilossa kirkolla vietetään jumalanpalvelusta klo 10 gospelmessun tahdissa. Lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset! Bändisäestys. Messussa mukana tuttuja kasvoja lasten ja nuorten toiminnasta. Jumalanpalveluksen jälkeen lähetysmyyjäiset ja pääsiäistouhua lapsille klo 13 saakka. Tervetuloa viettämään palmusunnuntaita kirkolle! Jos haluat olla mukana soittamassa tai laulamassa bändissä, ole yhteydessä Miikaan tai Jarnaan.

Ma 27.5. Lasten kevätkirkko

Toukokuun viimeisenä maanantaina kiitetään keväästä ja lauletaan yhdessä Suvivirsi. Tervetuloa kirkolle klo 18 koko perheen voimin! Kirkon jälkeen tarjolla jätskiä.

 


 

Pääsiäiskirkko