Avoin päiväkerho

Päiväkerhot ovat seurakunnan aamupäivätoimintaa 3 - 6 -vuotiaille lapsille. Kerhossa lapsen on hyvä tutustua maailmaan kodin ulkopuolella turvallisten aikuisten kanssa. Kerhossa toimitaan lasten ehdoilla yhdessä touhuten.

Päiväkerhotoiminta on avointa tammikuusta 2018. Voit ilmoittaa lapsesi kerhoon koko kevätkaudeksi, kertaluontoisesti tai muutamaksi viikoksi perheenne tarpeen mukaan.

AJANJOHTAISTA

Haluatko olla vaikuttamassa päiväkerhon järjestämiseen tulevaisuudessa? Kerro toiveesi syksyä 2018 koskien oheisessa Doodle-äänestyksessä. Kerro toiveistasi ajan ja paikan suhteen! Kerho perustetaan kysynnän mukaan. Äänestä 28.2.2018 mennessä täällä!

TOIMINNASTA

Päiväkerhossa lapsi oppii ryhmässä toimiessaan sosiaalisia taitoja. Leikki, laulut ja kädentyöt kuuluvat kerhon ohjelmaan. Lapselle suodaan mahdollisuus myös hiljaisuuteen ja rauhoittumiseen. Rukous ja kristinuskon teemat ovat luonteva osa kerhoarkea.

PÄIVÄKERHO KEVÄÄLLÄ

  • Vapaalan seurakuntatalo (Ilpolankuja 2) , ke ja pe klo 9-11.30. Kevään kausi alkaa ke 24.1.2018 ja päättyy 25.5.2018.

Päiväkerho toimii koulujen lukukausien mukaisesti. Poikkeusajoista tiedotetaan kerholaisten perheille hyvissä ajoin. Kerhoon otetaan mukaan omat eväät.

Talvilomaviikolla (vko 8) ei ole toimintaa. Kerhosta osallistutaan lasten pääsiäiskirkkoihin maaliskuussa (vko 12). Pitkäperjantaina 30.3. ei ole kerhoa.

HAKUINFO

Päiväkerhoon voi ilmoittautua pitkin kevättä, lokakuun lopusta 2017.

Voit ilmoittaa lapsesi koko kevätkaudeksi tai perheenne tarpeen mukaan osaksi kevättä tai kertaluontoisesti. On tärkeää, että ilmoittautumislomakkeen kaikki kohdat täytetään.

Ilmoittautumaan pääset täältä.

Lisätietoja lastenohjaaja Merja Leppäseltä ja pastori Jarna Wikströmiltä.

PÄIVÄKERHOMAKSUT

  • 1 kerta/viikko, 55 euroa (koko kausi)
  • 2 kertaa/viikko, 108 euroa (koko kausi)
  • Kertamaksu, 5 euroa (käteismaksu)

 

Ota yhteyttä

Jarna Wikström
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa