Aikuisten säännöllinen toiminta

Kevät 2018

Iltarukous -rukouspiiri

Avoin rukousryhmä tiistaisin, kerran kuussa. Kokoontumiset: ti 9.1., 6.2., 6.3., 3.4. ja 8.5. klo 18-19 kirkon päiväkerhotilassa. Rukoilemme mielen päällä olevien asioiden ja jätettyjen esirukouspyyntöjen puolesta. Mukana Jarna Wikström ja Minna Rosendahl.

Aikuisten raamattupiiri

To 11.1. alkaen parilliset viikot klo 10-11.30. Lammaspolku 1. Keskustelemme seuraavan sunnuntain evankeliumitekstistä.

Kimarakahvila

Su 11.2., 18.3. ja 6.5. klo 17, Vapaalan seurakuntatalo. Kahvittelua ja keskustelua yhdessä valittavista teemoista.

Miesten kirjallisuuspiiri

Torstaisin, kerran kuussa kirkon pienessä seurakuntasalissa. Piirin ajankohdat ja kirjat ilmoitetaan Kirkko ja Kaupunki -lehdessä.

Miesten sauvakävelypiiri

Sunnuntaisin  7.1.  alkaen, parittomat viikot, klo 18. Lähtö kirkolta. Omat kävelysauvat mukaan.

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.