Retket aikuisille

Meillä päin -piknik la 28.4. klo 10-14. Kiertelemme kävellen Hämeenkylän historiallisia paikkoja, tutustumme ympäristöön ja sen historiaan. Lopuksi kokoonnumme yhteiselle piknikille. Lähdemme kirkolta liikkeelle klo 10. Voit ottaa mukaan juomapullon ja vaikka kävelysauvat. Muista ottaa myös eväät piknikiä varten! Ei erillistä ilmoittautumista.

Retki Hietaniemen hautausmaalle la 5.5. klo 10-16. Kokoonnumme Hietaniemen hautausmaan pääportilla klo 10 ja tutustumme Suomen kulttuurihistoriallisesti tärkeimpään hautausmaahan oppaan johdolla. Syömme lounaan Ravintola Perhossa klo 12 aikaan. Retki maksaa 30 euroa. (sisältää lounaan ja opastuksen) Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 27.4 mennessä.

Retki Suomenlinnaan la 26.5. klo 10-16. Tapaaminen Kauppatorin lauttarannassa klo 10. Pelataan pelejä, syödään yhdessä ja vietetään mukava päivä! Ota omat eväät mukaan. Matka Suomenlinnaan ja takaisin maksetaan itse. Säävaraus! Ilmoittautuminen pe 18.5. mennessä kirkkoherranvirastoon.

Retki Roomaan 24.9-30.9.2018 Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle. Ilmoittautuminen on alkanut! Lisätiedot matkasta.

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.