Iloa ja vireyttä senioreille!

Tervetuloa mukaan seniori-ikäisten toimintaan - vertaistukea ja valoa arkeen!

Seniorikerho Hakunilan kirkolla tiistaisin klo 13.00-14.30

Senioreiden oma kerho kokoontuu joka toinen tiistai Hakunilan mukavasti päiväaikaan, kun vielä riittää valoa jopa keskitalven hämäryydessä.

Kerhossa kahvitellaan, vaihdetaan kuulumisia ja keskitytään johonkin ajankohtaiseen aiheeseen tai saadaan kuulla kuulumisia maailmalta kerhossa käyviltä vierailijoilta.

Kerhoon on vapaa pääsy eikä sinne tarvitse ilmoittaua etukäteen.

Kerhoa vetää Minna Tervo, p. 050 576 9997.

 

Apua ikäihmisille

Kaipaisitko saattajaa lääkärikäynnille tai seuraa pankkireissulle? Haluaisitko lähteä kävelylle, mutta kävelykaveri puuttuu? Onko seinältä pudonnut taulu odottanut kiinnittäjää tai palohälytin patterin vaihtajaa?

Seurakunnan Keikkapankki auttaa!

Keikkapankin vapaaehtoiset voivat olla satunnaisena apuna niille ikäihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta muuhun apuun tai omaisia, jotka voisivat auttaa. Vapaaehtoiset voivat saattaa lääkäriin, kauppaan tai lähteä vaikka seuraksi kävelylle. Nikkaristi-vapaaehtoiset voivat auttaa pienissä kodin töissä, esim. huonekalujen kasauksessa, lampun vaihdossa tai taulun kiinnityksessä.

Keikkapankin apu on maksutonta. Vapaaehtoiset eivät tee ammattilaista vaativia sähkö- ym. töitä, hoidollisia toimenpiteitä eivätkä siivouksia.

Keikkapankin puhelinpäivystys tiistaisin klo 13-15 numerossa 050 309 8775, muina aikoina voit jättää vastaajaan viestin.

 

Syksyinen lehti

Ota yhteyttä

Kati Pyykkö
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta