Syksyn 2018 tapahtumia lapsille ja perheille Hakunilan seurakunnassa

Vauvafestari KUKKUU Vantaalla - vauvamuskareissa avoimet ovet

Länsimäen kirkon yläkerrassa vipeltää perjantaiaamupäivisin paljon vauvoja ja taaperoita. Vantaalla ensimmäistä kertaa vietettävien vauvafestareiden ohjelmaan voit osallistua myös Länsimäen muskareiden avoimissa ovissa pe 16.11. Ryhmät ovat: klo 9.30 1-2-vuotiaat, klo 10 muskari kaikille alle kouluikäisille, klo 10.30 isot vauvat ja klo 11 alle puolivuotiaat vauvat. Tervetuloa kokeilemaan muskareita!

Lapsenpäivän konsertit

Lapsen oikeuksien päivää juhlistetaan konserteilla to 22.11. Länsimäen kirkossa klo 9 ja klo 10 ja Hakunilan kirkossa klo 14.30. Konserteissa esiintyy  Pekka Laukkarinen duo ja luvassa on tuttuja lasten lauluja erityisesti päiväkoti-ikäisille. Vapaa pääsy.

Muskarikauneimmat

Kauneimpia joululauluja muskarityylillä lauletaan pe 30.11. klo 10 Länsimäen kirkolla

Hoosianna-kirkko

Sunnuntaina 2.12. sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä, ratsastetaan keppihevosilla kirkkoon ja lauletaan Hoosianna. Hakunilan kirkossa klo 12.

Lapsiperheiden puurojuhla

Joulukuinen mukava ilta koko perheelle Hakunilan kirkolla to 13.12. Klo 17-18 tarjolla riisipuuroa ja klo 18 kirkkosalissa lasten kauneimmat joululaulut. Mukana Kuunloiste-lapsikuoro. Pieniä enkeleitä ja iloisia eläimiä vilahtelee myös paikalla.

Kuusikirkko

Sunnuntaina 16.12. klo 12 Hakunilan kirkon suuri joulukuusi koristellaan juhlaan yhdessä kirkkoväen kanssa. Messun jälkeen lähtö kulkueena Kartanon joulutapahtumaan joululauluja laulaen.

Perheiden aattohartaus

Länsimäen kirkossa 24.12. klo 14

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.