Kevään ja kesän 2018 tapahtumia lapsille ja perheille Hakunilan seurakunnassa

Kuusijärven messu

su 27.5. klo 11.30- lauletaan keväisiä ja kesäisiä lauluja Kuusijärven ulkoilualueella. Klo 12 alkaa Kuusijärvikirkko.  Ota mukaan vaikka retkieväät ja tule laulamaan Suvivirttä koko perheellä. Mukana myös Kuunloiste-lapsikuorolaiset, Riikka-kanttori ja bändi.

Pikkuväen kevätjuhla

ke 30.5. Hakunilan kirkolla. Klo 9- puuhailua sisällä ja pihalla, klo 10- kevätjuhla kirkossa ja sen jälkeen yhteinen lounas. Ryhmien tiedustelut: Birgitta.tasavuori@evl.fi 

Lapsiperheiden grilli-ilta

To 7.6. Kolohongan kerhotilan pihalla kokoonnutaan grillin ääreen klo 17-19. Makkaraa, liikuntaa, metsäkirkko, saippuakuplia...Kivoja puuhapisteitä yhteistyössä MLL Itä-Hakkilan paikallisyhdistyksen kanssa.

Kesäretki Vivamoon

Tiistaina 12.6. tehdään kesäinen retki Vivamoon Lohjalle. Retki on tarkoitettu lapsiperheille ja sinne lähtee myös Kolohongan iltapäiväkerhoryhmä ohjaajineen. Retkipäivän kesto on n. klo 9-17. Ohjelmassa on mm. nukketeatteria, puuhaverstas, näytelmä ja ulkoilua luontopolulla. Hinta 20e/10e (aikuinen/ 3-12-vuotias lapsi) sisältää matkat ja ruokailut. Ilmoittautumiset 1.4. alkaen sähköpostitse birgitta.tasavuori@evl.fi 

 

 

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.