Syksyn 2018 tapahtumia lapsille ja perheille Hakunilan seurakunnassa

Kuusikirkko

Sunnuntaina 16.12. klo 10 Hakunilan kirkon suuri joulukuusi koristellaan juhlaan yhdessä kaiken ikäisen kirkkoväen kanssa. Messun jälkeen lähtö kulkueena Kartanon joulutapahtumaan joululauluja laulaen klo 11.30. Ennen messua klo 9.15- riisipuuroa tarjolla.

Lasten jouluvaellus

Lähde mukaan pienelle jouluvaellukselle ke 19.12. klo 10. Saamme ihailla kauniita joulualttareita ja laulella joululauluja. Lopuksi nautimme glögiä ja pipareita.

Perheiden aattohartaus

Länsimäen kirkossa 24.12. klo 14. Jouluaattona olemme ensimmäisen joulun ihmeen äärellä.

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.