Perhekerhot

Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia. Perhekerhojen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä, lapset aikuisen kanssa. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Lapsille on hyvä ottaa mukaan sisätossut.

Miten perhekerhoon?

Mukaan pääsee ilman ikärajoitusta tai ennakkoilmoittautumista. Jokainen kokoontuminen on ainutkertainen.

Hakunilan seurakunnan perhekerhot tarjoavat lapsille seuraa ja toimintaa sekä aikuisille vaihtelua ja vertaistukea arkeen. Kerhossa pidetään pieni hartaushetki, lauletaan, leikitään, askarrellaan, nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan ja kahvitellaan. Ehtoollishetkeä vietetään noin kerran kaudessa. Täällä, aamukahvin ääressä, saadaan uusia ystäviä ja leikitään kivoja leikkejä.

Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Kerhotoiminta on maksutonta, mutta kahvittelusta peritään pieni maksu, 1- 2 e/perhe.

Missä perhekerhot ja -kahvilat kokoontuvat?

 

Syksy 2018 ja kevät 2019

  • Keskiviikoisin perhekerho klo 9–12 Hakunilan kirkon yläkerrassa, tule silloin kun sinulle sopii. Päivän aikana ehdimme sytyttää kynttilän hartaushetkessä (noin klo 9.45), askarrella, laulella, kahvitella ja tietysti leikkiä. Mikro on käytettävissä ruuan lämmitykseen. Mukana Eija ja Piia. Syksyn viimeinen kerta 5.12., jatkamme 16.1.
  • Torstain perhekerho Itä-Hakkilassa Kolohongan ostoskeskuksessa (K-kaupan vieressä, Itäisen Valkoisenlähteentie 19). Iloista touhua, lauluja ja kahvittelua klo 9-11. Mukana Piia ja Mari. Syksyn päätös 13.12., jatkuu 10.1.
  • Perjantaisin perhekerho Länsimäen kirkolla klo 9-13 yhteistyössä Mikaelin seurakunnan kanssa, mukana Anne, Mari ja Riitta. Leikkejä, mukavaa yhdessäoloa ja aamukahvit. Riikka-kanttorin iloinen muskari klo 10 ja puuroa klo 11.  Sekä muskari että puuro ovat maksuttomia. Muskari päättyy 30.11., perhekerho avoinna 14.12. saakka ja jatkuu 11.1.
  • Tervetuloa Hakunilan kirkolle Lapsiperheiden puurojuhlaan to 13.12. klo 17 aloitamme puurolla, klo 18 lasten kauneimmat joululaulut
  • Tulkaa mukaan Lasten jouluvaellukselle 19.12. klo 10. Vaelluksen jälkeen glögiä ja pipareita.
     

Lastenohjaajina kerhoissa toimivat Eija Hyytiäinen, Liisa Jylhä-Mikkonen, Mari-Minnea Lehtomäki ja Anne Seppänen. Sähköpostit heille ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)evl.fiEnsimmäistä kertaa äidiksi -ryhmä äideille ja vauvoille. Hakunilan kirkon kerhotilassa, Hakunilantie 48, 2.krs. tiistaisin klo 13-14.30. Seuraava ryhmä aloittaa ti 5.2.


Äidiksi tuleminen on kasvamista uuteen rooliin. Kasvussa on iloa ja onnea, mutta myös hämmentäviä ja ristiriitaisia tunteita. Tule jakamaan kokemuksiasi äidiksi tulemisesta yhdessä toisten äitien kanssa.  Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille äideille, joiden vauvat ovat ryhmän alkaessa noin alle 6 kuukauden ikäisiä. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa. Tarjoilua euron hintaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: lapsityönohjaaja Birgitta Tasavuori 050 523 4051, birgitta.tasavuori@evl.fi

 

 

 


 

lapsityönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina