Perhekerhot

Perhekerhoissa ja -kahviloissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia. Perhekerhojen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä, lapset aikuisen kanssa. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Lapsille on hyvä ottaa mukaan sisätossut.

Miten perhekerhoon?

Mukaan pääsee ilman ikärajoitusta tai ennakkoilmoittautumista. Jokainen kokoontuminen on ainutkertainen.

Hakunilan seurakunnan perhekerhot tarjoavat lapsille seuraa ja toimintaa sekä aikuisille vaihtelua ja vertaistukea arkeen. Kerhossa pidetään hartaushetki, lauletaan, leikitään, nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan ja kahvitellaan. Ehtoollishetkeä vietetään noin kerran kaudessa. Perhekahviloissa aamukahvin ääressä saadaan uusia ystäviä ja leikitään kivoja leikkejä.

Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Kerhotoiminta on maksutonta, mutta kahvittelusta peritään pieni maksu,1- 2 e/perhe.

Missä perhekerhot ja -kahvilat kokoontuvat?

 

Syksy 2017 ja kevät 2018

  • Keskiviikoisin perhekerho klo 9–12 Hakunilan kirkon yläkerrassa, tule silloin kun sinulle sopii. Päivän aikana ehdimme sytyttää kynttilän hartaushetkessä (noin klo 9.45), askarrella, laulella, kahvitella ja tietysti leikkiä. Mikro on käytettävissä ruuan lämmitykseen. Mukana Eija ja Liisa. Avoinna myös hiihtolomalla 21.2.
  • Torstain perhekahvila Itä-Hakkilassa Kolohongan ostoskeskuksessa (K-kaupan vieressä, Itäisen Valkoisenlähteentie 19). Iloista touhua ja kahvittelua klo 9-11. Mukana Taina/Sanna. Kerho lomalla 22.2.
  • Perjantaisin perhekahvila Länsimäen kirkolla klo 9-13 yhteistyössä Mikaelin seurakunnan kanssa, mukana Sinikka, Anne ja Riitta. Leikkejä, askartelua ja aamukahvit. Riikka-kanttorin iloinen muskari klo 10 ja puuroa klo 11.  Sekä muskari että puuro ovat maksuttomia. Perhekahvila ja muskari lomalla 23.2.
     

Lastenohjaajina kerhoissa toimivat Taina Anttila, Eija Hyytiäinen, Liisa Jylhä-Mikkonen, Sinikka Kurunsaari ja Anne Seppänen. Sähköpostit heille ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)evl.fi

Ensimmäistä kertaa äidiksi -ryhmä äideille ja vauvoille. Hakunilan kirkon kerhotilassa, Hakunilantie 48, 2. krs. Seuraava ryhmä aloittaa ensi keväänä, 6.2.2018.


Äidiksi tuleminen on kasvamista uuteen rooliin. Kasvussa on iloa ja onnea, mutta myös hämmentäviä ja ristiriitaisia tunteita. Tule jakamaan kokemuksiasi äidiksi tulemisesta yhdessä toisten äitien kanssa.  Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille äideille, joiden vauvat ovat ryhmän alkaessa noin alle 6 kuukauden ikäisiä. Tarjoilua euron hintaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: lapsityönohjaaja Birgitta Tasavuori 050 523 4051, birgitta.tasavuori@evl.fi

 

 

 


 

Ota yhteyttä

Birgitta Tasavuori
lapsityönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa