Onko nälkä? Kaipaatko juttuseuraa?

Hakunilan seurakunta tarjoaa hengen ravinnon lisäksi syötävää ja juotavaa useita kertoja viikossa.

Matala - mukava maanantai Hakunilan kirkolla, sanaa ja safkaa joka viikon alkuun!

 

Klo 10.45 alkaen ruokailun vuoronumeroiden jako kirkon aulassa/mahdollisuus hiljentyä kirkkosalissa.

Klo 11.00 hartaushetki/ehtoollishetki kirkkosalissa.  Mahdollisuus pysähtyä ja hiljentyä yhdessä hetkeksi. Ehtoollinen kahdesti kuussa.

Klo 11.15/11.30 - 12.30 lounas ja kahvit tarjolla seurakuntasalissa. Ruokailu alkaa heti hartaushetken päätyttyä. Ruokailuun osallistutaan vuoronumeroilla.

 

Syksykauden ensimmäinen Matala on 27.8.2018.

 

Puuroa edullisesti torstaisin

Klo 10-13 Hakunilan kirkon seurakuntasalissa tarjolla puuroaamiainen, hinta 2,50 € (sis. puuron, kananmuna, leipä, kahvi/tee, tuoremehu). Voit tulla myös vain kahville. Kahvilaa pyörittävät vapaaehtoiset. Tervetuloa!

 

Perjantaipuuro Länsimäessä Länsimäen kirkolla

 

Klo 9-11 Avoin perhekahvila tarjoaa askartelun leikin ja yhdessäolon mahdollisuuksia aikuisille ja lapsille.

Klo 10.00 avoin perhemuskari

 

Klo 10.45 aamupäivän rukoushetki. Mahdollisuus pysähtyä ja hiljentyä yhdessä hetkeksi.

Klo 11.00 tarjolla ilmainen puuro, voileivät ja kahvit. Pöydän ääreen kokoontuu ihmisiä vauvasta vaariin. Olet tervetullut joukkoon!

Syksyn viimeinen puurokerta on 14.12.2018.

 

Puuro
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Virkavapaalla 15.8.2018–31.8.2018

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Maanantaisin löydät minut Hakunilan kirkolta. Siellä on Matala - mukava maanantai, hartaus klo 11 ja sen jälkeen ruokailu. Tiistaina on Länsimen kirkolla on diakoniatyön vastaanotto klo 10 -14. Sinne voi tulla  ilman ajanvarausta. Klo 12.30 on hartaus ja kaikille avoimet päiväkahvit. Perjantaisin touhuamme yhdessä vapaaehtoisten kanssa Puuroperjantaissa. Puuro on tarjolla klo 11. Tule mukaan, nykäise hihasta, soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työskentelen Hakunilan seurakunnassa diakoniatyöntekijänä. Minut löytää maanantaisin Hakunilan kirkon Matala-mukava maanantaista klo 11-12.30, tiistaisin Länsimäen diakoniapäivystyksestä klo 10-12 sekä perjantaisin Länsimäen kirkon Puuroperjantaista klo 11-12. Vastaan myös Hakunilan keikkapankkipuhelimeen. Muina aikoina tapaan ihmisiä sovitusti kirkoilla. Minuun voit olla yhteydessä elämän erilaisissa kipukohdissa. Etsitään yhdessä ratkaisua niihin. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla.