Diakonia - tukea elämään

Elämä solmussa, hanskat hukassa?

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin monenlaisissa elämäntilanteissa: hengellisissä asioissa, vaikeissa ihmissuhteissa, menetyksen kohdatessa, surussa, taloudellisissa vaikeuksissa tai muissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kun tarvitset apua

Ehkä et ole saanut apua mistään muualta tai et tiedä kenen puoleen kääntyä. Voit varata keskusteluajan puhelimella tai sähköpostilla tai tulla avopäivystykseen ilman ajanvarausta. Ota rohkeasti yhteyttä. Toimintamme on aina luottamuksellista.

Taloudellinen apu on kriisi- ja kertaluonteista. Mikäli haet taloudellista tukea, ota mukaasi tositteet.

 

Diakoniatyöntekijät tavattavissa:

 - Länsimäen kirkolla tiistaisin klo 10-14,      puh. 050 573 6313

 - Hakunilan kirkolla torstaisin klo 9-11,      puh. 050 573 6277

Näinä aikoina olemme paikalla sinua varten, voit tulla ilman ajanvarausta. 

Voit myös soittaa ja sopia tapaamisesta tai jättää yhteydenottopyynnön puhelinvastaajaan tai laittaa sen sähköpostilla: hakunilan.diakonia@evl.fi

 

Voit saada keskusteluapua myös päivystävältä papilta Hakunilan kirkkoherranvirastossa ma-to kello 10-14 osoitteessa Hakunilantie 48, p. 09 830 6500.

Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia, sielunhoidollisia ja maksuttomia.

 

Apua ikäihmisille

Kaipaisitko saattajaa lääkärikäynnille tai seuraa pankkireissulle? Haluaisitko lähteä kävelylle, mutta kävelykaveri puuttuu? Onko seinältä pudonnut taulu odottanut kiinnittäjää tai palohälytin patterin vaihtajaa?

Seurakunnan Keikkapankki auttaa!

Keikkapankin vapaaehtoiset voivat olla satunnaisena apuna niille ikäihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta muuhun apuun tai omaisia, jotka voisivat auttaa. Vapaaehtoiset voivat saattaa lääkäriin, kauppaan tai lähteä vaikka seuraksi kävelylle. Nikkaristi-vapaaehtoiset voivat auttaa pienissä kodin töissä, esim. huonekalujen kasauksessa, lampun vaihdossa tai taulun kiinnityksessä.

Keikkapankin apu on maksutonta. Vapaaehtoiset eivät tee ammattilaista vaativia sähkö- ym. töitä, hoidollisia toimenpiteitä eivätkä siivouksia.

Keikkapankin puhelinpäivystys tiistaisin klo 13-15 numerossa 050 309 8775, muina aikoina voit jättää vastaajaan viestin.

poijut

Ota yhteyttä

Mirja Jalo
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta
 
Liisa Juusela
Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta
 
Heli Leskinen
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta
 
Kati Pyykkö
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta