Välitä hyvää joululahjalla

Rakenna joulupuu -keräyksen lahjat on jaettu. Niillä välitettiin jouluiloa ja välittämisen tunnetta pääkaupunkiseudulla yhteensä tuhansille ihmisille. Lämmin kiitos jokaiselle lahjoittajalle!

► Vantaalla nettikeräyksen tulos ylitti odotukset. Lue lisää.

Jaa jouluiloa ja yllätä perhe, lapsi tai yksinelävä vanhus joululahjalla. Rakenna joulupuu -keräyksen kautta on mahdollisuus lahjoittaa lahja vähävaraisen perheen lapselle, tai lahjakortti lahjoihin tai jouluruokaan perheelle tai yksinäiselle vanhukselle.

Keräys tarjoaa konkreettisen tavan auttaa ja tuottaa jouluiloa lähimmäiselle. Lahjat toimittavat perille seurakuntien diakoniatyöntekijät. Rakenna joulupuu on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan ev.-lut. seurakuntien joulukampanja.

Vuonna 2016 toteutettiin yli 3600 lahjatoivetta ► Lue lisää

Vuonna 2015 toteutettiin yli 3000 lahjatoivetta ► Lue lisää

Vuonna 2014 toteutettiin yli 3200 lahjatoivetta pääkaupunkiseudulla. ► Lue lisää

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun seurakunnat toteuttavat Rakenna joulupuu -keräyksen kolmatta kertaa yhdessä. Aiempina vuosina keräystä on järjestetty eri seurakunnissa pääkaupunkiseudulla. Vantaalla keräys järjestettiin koko kaupungin laajuisena ensimmäisen kerran vuonna 2011.

Mistä voin hakea lahjatoiveen toteutettavakseni?

Katso jokaisen kaupungin paikat linkeistä:
 

Helsinki
► Kauniainen
► Espoo
► Vantaa

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun seurakunnat toteuttivat Rakenna joulupuu -keräyksen ensimmäistä kertaa yhdessä. Aiemmin keräystä on järjestetty eri seurakunnissa pääkaupunkiseudulla. Vantaalla keräys järjestettiin koko kaupungin laajuisena ensimmäisen kerran 2011. - See more at: http://www.valomerkki.fi/vantaan-lauri/vantaan-lauri-arkisto/rakenna-joulupuu-kerays-toteuttaa-yli-3200-lahjatoivetta-paakaupunkiseudulla#sthash.S9FI46Qv.dpuf