Välitä hyvää joululahjalla

Jaa jouluiloa ja yllätä perhe, lapsi tai yksinelävä vanhus joululahjalla. Rakenna joulupuu -keräyksen kautta on mahdollisuus lahjoittaa lahja vähävaraisen perheen lapselle, tai lahjakortti lahjoihin tai jouluruokaan perheelle tai yksinäiselle vanhukselle.

Joululahjatoiveen voit poimia joulupuusta ensimmäisen adventtisunnuntain messussa su 27.11.2016 Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kirkoista. Lahjatoiveet vaihtelevat seurakunnittain, toivekuoresta löydät ohjeen.

Keräys tarjoaa konkreettisen tavan auttaa ja tuottaa jouluiloa lähimmäiselle. Lahjat toimittavat perille seurakuntien diakoniatyöntekijät. Rakenna joulupuu on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan ev.-lut. seurakuntien joulukampanja.

Vuonna 2016 toteutetaan yli 3600 lahjatoivetta ► Lue lisää

Vuonna 2015 toteutettiin yli 3000 lahjatoivetta ► Lue lisää

Vuonna 2014 toteutettiin yli 3200 lahjatoivetta pääkaupunkiseudulla. ► Lue lisää

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun seurakunnat toteuttavat Rakenna joulupuu -keräyksen kolmatta kertaa yhdessä. Aiempina vuosina keräystä on järjestetty eri seurakunnissa pääkaupunkiseudulla. Vantaalla keräys järjestettiin koko kaupungin laajuisena ensimmäisen kerran vuonna 2011.

Mistä voin hakea lahjatoiveen toteutettavakseni?

Katso jokaisen kaupungin paikat linkeistä:
 

Helsinki
► Kauniainen
► Espoo
► Vantaa

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun seurakunnat toteuttivat Rakenna joulupuu -keräyksen ensimmäistä kertaa yhdessä. Aiemmin keräystä on järjestetty eri seurakunnissa pääkaupunkiseudulla. Vantaalla keräys järjestettiin koko kaupungin laajuisena ensimmäisen kerran 2011. - See more at: http://www.valomerkki.fi/vantaan-lauri/vantaan-lauri-arkisto/rakenna-joulupuu-kerays-toteuttaa-yli-3200-lahjatoivetta-paakaupunkiseudulla#sthash.S9FI46Qv.dpuf