Tukea asunnonhakuun 

► Erityisdiakonian asumisasioiden puhelininfo keskiviikkoisin klo 10–11 puh. 050 573 6354  (loma-, koulutus- ja vapaapäivinä käytössä puheposti, johon voi jättää viestin)  Tiedusteluja ja kysymyksiä voi lähettää myös tekstiviestinä samaan numeroon. 

TIEDOTE! Asukkaaksi valituilta tarkistetaan henkilöllisyys ja mahdollinen oleskelulupa, että se on voimassa. Luottotiedot tarkistetaan vain, jos niin asukkaaksi hakevan kanssa tai asukkaaksivalitun kanssa sovitaan. Vuokravakuus (250 €) tulee suorittaa tilisiirtona eli maksusitoumuksia ei voi käyttää. Asukashaastatteluja tehdään vain, jos vapautuva asunto on tiedossa. Asukashaastatteluja ei ole meneillään marraskuussa 2018. 

Tilapäisasunnoista ja niiden hakemisesta

Tilapäisasuntojen hakemisesta ja asunnoista  yleistietoa alla olevista linkeistä. 

► Info tilapäisasunnoista ja niiden hakemisesta:

 https://padlet.com/asuvantaalla/asunnot

Yleisimmät kysymykset (joita kysytty) tilapäissuntoihin liittyen 

https://padlet.com/asuvantaalla/asuntoinfo

Asuntohakemuksen voi täyttää  tämän sivuston vasemmalla olevasta valintapalkista kohdasta asuntohakemus tai suoraan tästä alla olevasta linkistä. 

► SÄHKÖINEN HAKEMUS TILAPÄISASUNTOIHIN

Erityisdiakonia asumisen tukityössä

► Vantaan seurakuntien asuntotyö eli mitä sillä itseasiassa tarkoitetaan: 

 

Laurinkoti

 

Laurinkoti tarjoaa lyhytaikaista kevyen tuen asumispalvelua vantaalaisille lastensuojelun avopalveluiden lapsiperheille aikuissosiaalityön lapsiperheille sekä mielenterveyskuntoutujille. Maksimi asumisaika Laurinkodissa on kaksi vuotta.
 
Työskentely Laurinkodilla on tavoitteellista ja suunnitelmaan perustuvaa yksilö- ja perhetyötä ja asukkaan tulee sitoutua tarjottuun tukeen.

► Ota yhteyttä lastensuojelun sosiaalityöntekijään, aikuissosiaalityöntekijään tai asumispalveluyksikön sosiaalityöntekijään kaupungin vaihteen kautta p. 09 83 911.