Tukea asunnonhakuun 

► Erityisdiakonian asumiseen liittyvä puhelininfo keskiviikkoisin klo 10–11 p. 050 573 6354 (loma-, koulutus- ja vapaapäivinä käytössä puheposti, johon voi jättää viestin) Tiedusteluja ja kysymyksiä voi lähettää myös tekstiviestinä samaan numeroon. 

Vantaan seurakuntien asuntotyö eli mitä se tarkoittaa: https://padlet.com/asuvantaalla/asuntotyo

► Määräaikaiset tilapäisasunnot eli miten niitä haetaan: https://padlet.com/asuvantaalla/asunnot

Tilaa asuntohakemusinfo

Asuntohakemusinfon, jossa asumismahdollisuuksista, määräaikaisella vuokrasopimuksella vuokrattavista asunnoista ja hakemisesta voi tilata tekstiviestillä (liitä viestiin osoitetiedot ja nimi tai/ja sähköpostiosoite) numerosta 050 573 6354. (sähköpostina tai paperiversio)

► SÄHKÖINEN ASUNTOHAKEMUS VANTAAN SEURAKUNTIEN TILAPÄISASUNTOIHIN

Sähköisen hakemuksen voimassaolo 3 kuukautta. Hakemusuusinnan voi tehdä lähettämällä nimi ja osoitteen ja tekstin "asuntojatkohakemus" numeroon 050 573 6354, jos tiedot eivät ole muuttuneet. Mikäli tiedot ovat muuttuneet olennaisesti on sähköinen asuntohakemus tulee tehdä kokonaan uudelleen (hakemuksessa on merkintä kohdassa jatkohakemus)

 

Laurinkoti

Laurinkoti tarjoaa lyhytaikaista kevyen tuen asumispalvelua vantaalaisille lastensuojelun avopalveluiden lapsiperheille aikuissosiaalityön lapsiperheille sekä mielenterveyskuntoutujille. Maksimi asumisaika Laurinkodissa on kaksi vuotta.
 
Työskentely Laurinkodilla on tavoitteellista ja suunnitelmaan perustuvaa yksilö- ja perhetyötä ja asukkaan tulee sitoutua tarjottuun tukeen.

► Ota yhteyttä lastensuojelun sosiaalityöntekijään, aikuissosiaalityöntekijään tai asumispalveluyksikön sosiaalityöntekijään kaupungin vaihteen kautta p. 09 83 911.